Behandling av personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter enligt följande.

1) Ändamålet: Vi behöver behandla personuppgifter för att kontakta våra medlemmar eller utav dessa utsedda personer som bor i objekten som tillhör Brf Romanen samt granskar de personuppgifter som krävs vid ansökan av medlemskap. Personuppgifter som hanteras digitalt är  namn, telefonnummer, mailadress, inflyttsdatum samt uppgifter om vilken lägenhet personen bor i. Uppgifter såsom personnummer, registerutdrag och kontraktshandlingar sparas endast i fysiskt format, inlåst i säkerhetsskåp hos föreningen men hanteras även digitalt av vår förvaltare Sweax. 

2) Insamling av uppgifter: I de flesta fall inhämtas personuppgifter i samband med ansökan om medlemskap i bostadsrättsföreningen vilket normalt skickas in av mäklaren som ansvarar för försäljningen av objektet. I vissa fall inhämtas personuppgifter även i samband med ansökan om andrahandsuthyrning.

3) Övrigt: Personuppgifterna delas med och hanteras av vår förvaltare Sweax AB. För mer information om hur Sweax AB hanterar personuppgifter hänvisar vi till deras hemsida Sweax.se.

Vi behandlar inte heller några personuppgifter under någon längre tid än det behövs för att vi ska kunna uppfylla ändamålet som beskrivs ovan. 

Rulla till toppen